Set naljepnica za brendiranje kompletnog osobnog vozila, Sticker 160 TAXI

299,00  s PDV-om, bez dostave i montaže

Set naljepnica za brendiranje cijelog vozila sastoji se od naljepnica za bočne strane, poklopac motora te stražnje staklo vozila. Naljepnice se mogu izraditi prema već gotovom dizajnu, ili se dizajn može raditi prema tvojim željama i uputama. Montaža ovih naljepnica je kompleksna pa predlažemo da odabereš i naše usluge stručnog postavljanja na vozilo.

Dostupno uz narudžbu

Model vozila
Prilagodi naljepnicu
Montaža

Model vozila

Model vozila nam treba kako bismo što točnije prilagodili grafičke elemente naljepnice obliku karoserije. Ove podatke najbolje prepiši s prometne.

Prilagodi naljepnicu

U ovom dijelu konfiguratora proizvoda možeš upisati i odabrati različite opcije za personalizaciju naljepnice prema potrebama tvoje tvrtke ili brenda.

  • Klikni na Pretraži/Browse i prenesi datoteku dizajna u svoju narudžbu naljepnice. Predlažemo .pdf format s fontom u krivuljama.Max file size: 500 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf

  • Ukoliko nemaš vlastiti dizajn napiši kakav dizajn želiš i mi izradimo dizajn za tebe.

Montaža

Ukupna cijena montaže sastoji se od jednokratne naknade za izlazak na teren i naknade za površinu ili količinu lijepljenja

Ako ćemo mi obavljati montažu, molimo da vozilo bude dobro oprano. Nakon pranja ne stavljati vosak niti bilo kakve zaštitne premaze.

  • Vrijeme potrebno za montažu ovog kompleta naljepnica je oko 1 sat.

  • U ovisnosti o tvojoj lokaciji izračunava se jednokratna naknada za izlazak na teren. Možeš odabrati i montažu na našoj lokaciji, vozilo dostavljaš nama pa se naknada za izlazak na teren ne zaračunava.

Osnovna cijena

Naplatne opcije (montaža, rabati itd)

Fiksne naknade (izlazak na teren, itd)

Svekupno